Het team

Henk en Ina

Henk en Ina de Jonge hebben de winkel in 1974 opgericht. Ze hebben vele jaren keihard gewerkt in de winkel. Henk vertelt over zijn passie voor bloemen: “Het is heel mooi omdat je met een levend product werkt. Ik stond vaak achterin de binderij om stukken te maken. Ina stond veel in de winkel en deed de boekhouding.” Ze zijn nu beide aan het afbouwen en staan nog 1 dag in de winkel.

Yvonne

Yvonne van der Veen werkt al sinds 2000 bij Bloembinderij Henk de Jonge en ze vertelt dat de winkel echt als haar tweede thuis voelt. “Ik heb een grote passie voor bloemen. Als ik naar een bepaalde bloem, materiaal of een pot kijk, krijg ik direct heel veel ideeën. Na al die jaren werken in de bloemenwinkel is ze dan ook heel erg trots op het feit dat ze de winkel gaat overnemen. Ik vind het super om het vertrouwen van Henk en Ina te krijgen en ik ga er dan ook helemaal voor. Ik bewaak de stijl van onze bloembinderij en bij het inkopen let ik dan ook erg op kwaliteit van de bloemen en planten. Ook de potterie en het glaswerk zijn altijd bijzonder en van hoogstaande merken."

Judith

Judith vindt het prachtig om met bloemen te werken en om er een mooie creatie van te maken. “Elk seizoen heeft zo zijn mooie en aparte bloemen. Ook vind ik het leuk om samen met de klant ideeën uit te wisselen en zo op een mooi eindresultaat te komen”, vertelt Judith."

Jorine

Jorine werkt al sinds 2005 in onze zaak. “Wat mijn werk zo leuk maakt? Het werken met een mooi product waar wij geweldige kunstwerken van maken. En ook de klant speelt hier een rol in. Door middel van het stellen van de juiste vragen proberen we achter de precieze wens van onze klant te komen. Ik help klanten dan graag bij het maken van de juiste keus zodat ze met een lach en tevreden de deur uitgaan.”